Skip to main content

Het bedrijf :
De site wordt beheerd door SPRL H.O. DECOR onder de handelsnaam Home Parquet. De hoofdactiviteit van Home Parquet is de verkoop, renovatie, schuren, installatie, onderhoud en reparatie van alle soorten parket.

Url van de site :
https://locationponceuseparquet.be/

Geregistreerd kantoor:
Buyllaan 42 – 1050, Brussel

BTW-nummer :
BTW : BE0862.568.738

Wettelijk vertegenwoordiger :
De heer Omer Kavak

Contact voor de publicatiemanager :
info@locationponceuseparquet.be

Redactioneel ontwerp, inhoudsstrategie :
De heer Yavuz Ak

SEO :
De heer Yavuz Ak

Accommodatie :
De site wordt gehost door Hostinger.

Hyperlinks :
Groupe Home Parquet geeft toestemming aan elke internetsite of elk ander medium om de site te citeren of een hyperlink te creëren die verwijst naar het adres: https://locationponceuseparquet.be/

Copyright :
Alle afbeeldingen die op onze site worden gebruikt, zijn vrij van copyright. De afbeeldingen van onze schoonmaakproducten zijn onze eigen creatie en hergebruik ervan wordt niet getolereerd.

Informatie over online geschillenbeslechting in overeenstemming met art. 14 para. 1 van de Online Geschillenbeslechting :
De Europese Commissie biedt consumenten de mogelijkheid om geschillen online op te lossen op een van haar platforms, in overeenstemming met art. 14 para. 1 van de RLL. Het platform(https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=FR) fungeert als een site waar consumenten kunnen proberen buitengerechtelijke geschillen te beslechten die voortkomen uit de online aankoop van goederen of diensten.